¡Wikipedia cumple 20 años
y hay que celebrarlo!

PARTICIPA

Imagina un món en el qual totes les persones tinguen accés lliure a la suma del coneixement i puguen participar en la seua construcció col·lectiva

MÉS QUE WIKIPEDIA

L’enciclopèdia lliure ha canviat la forma amb la qual construïm i accedim al coneixement en Internet. La Viquipèdia, el cinqué lloc web més visitat de la xarxa, és el nostre projecte més conegut. Pot ser no saps que té 11 projectes germans que ens permeten expandir la Viquipèdia, generar coneixement compartit en distints formats i millorar l’accés a la informació per a tot el món.

DRETS DIGITALS

Defensem l’accés universal a la informació, la privacitat de qui habita la xarxa i la seua llibertat d’expressió. Formem institucions sobre la importància de preservar una Internet lliure i oberta. Totes les persones tenen dret a buscar, crear i compartir cultura i coneixement en Internet.

DONA'NS SUPORT

Hi ha moltes formes de donar suport a la Viquipèdia i els seus projectes germans. Com a organització sense ànim de lucre la nostra activitat és possible gràcies a les donacions de milers de persones, a les quotes de les que hi estan associades i al treball que es fa des de la nostra xarxa de voluntariat.

+ de 0
arxius alliberats i pàgines noves
+ de 0
editatons i tallers en 2019
uns 0
participants en les nostres activitats

WIKIMEDISTES

Escribo artículos en Wikipedia desde 2003 y edito sobre temas relacionados con mi ciudad: Valladolid. Me gusta aportar mi granito de arena al conocimiento libre.
Lourdes Cardenal
Sòcia de WMES
Col·labore amb els projectes Wikimedia des de 2015 i forme part de Cuarto Propio en Wikipedia, un espai feminista per a disminuir la bretxa de gènere en la Viquipèdia.
Carmen Galdón
Sócia de WMES
Amb Wiki Takes Àrees Rurals donem visibilitat al patrimoni de regions geogràfiques despoblades. Completem continguts de projectes Wikimedia en llengües molt diverses.
Adrián Estévez
Soci de WMES

La Viquipèdia i els projectes Wikimedia han canviat la forma amb la que accedim i construïm coneixement en l’ecosistema digital. Com més diverses siguen les persones que hi participen, més completa serà la informació dels nostres continguts. Per reduir bretxes i biaixos necessitem que la Viquipèdia reculla informació representativa de totes les cultures i col·lectius, i que estiga disponible en tots els idiomes.

 

Ajuda’ns a lliberar i compartir coneixement

La nostra comunitat de voluntariat global inclou a més de 200.000 persones que editen i comparteixen coneixement en múltiples formats, milions de persones que consulten informació o que lligen i desenes de milers que fan xicotetes donacions per donar-nos suport.